Heb je het gevoel dat je een loopy bent geworden? Je gedachten aan het verliezen waren? Dit is allemaal onderdeel van het gekmakende gedrag van de sociopaat.

De sociopaat zal u te allen tijde beschuldigen van het doen van precies datgene waar zij zelf verantwoordelijk voor zijn. Ze doen dit om de blik van hen af te leiden.

Voorbeelden hiervan zijn

* U beschuldigen van oneerlijkheid
* U beschuldigen van oneerlijkheid of leugenachtigheid
* U beschuldigen van over hen te spreken
* U beschuldigen van het doen van wat het ook is waar zij zelf schuldig aan zijn

De sociopaat heeft een bizar vermogen om JOU verantwoordelijk te laten voelen en het gevoel te geven dat je jezelf had kunnen verdedigen... voor dingen die hij heeft volbracht.

Datinglinks U ziet de sociopaat, is zeker vrij slim. Hij weet dat terwijl je bezig bent met het verdedigen van je zelf, en het bewijzen van je onschuld, je kan worden verward, en kan verwaarlozen over de echte kwestie, de waarheid die je bent dicht bij het blootleggen over de sociopaat.

Bullshit Bingo
Het is allemaal een recreatie aan de sociopaat. Het leven is een sport. Met weinig in zichzelf besteden ze het grootste deel van hun leven aan het spelen van stomme gedachtespelletjes.

Jou beschuldigen van dingen die ze zelf hebben gedaan, is iets wat ze keer op keer zullen doen. Het resultaat voor u, het slachtoffer is

* je verward voelen
* je geschonden voelen
* onbegrepen voelen
* je niet gehoord voelen
* zich schuldig voelen
* Likely he may also say 'everybody thinks, or says....' - dus voel jij je ook geïsoleerd.

Achteraf, na uren verspild te hebben met protesteren tegen je onschuld, denk je

> Hoe heeft dat kunnen gebeuren?

De waarheid is daar juist, je bent opgelucht dat de vaste vragen en beschuldigingen zijn gestopt. Er is weer rust.

Opnieuw is de sociopaat erin geslaagd de gang van zaken te manipuleren, en de schuld weer op u af te schuiven. Je hebt weer een paar uur van je tijd gespendeerd, gestrest, angstig en je hoekje verdedigend.

Je hebt echt het gevoel dat er weer een probleem was dat er niet hoefde te zijn. Een ander probleem, dat er niet hoefde te zijn.

Maar voor de sociopaat, is het niet zo. Hij geniet van een spel. Hij speelt een spelletje met je gedachten en je hart. Dating Overzicht Er zijn twee zaken die essentieel zijn voor de sociopaat

Als je hem op een leugen zou betrappen, zou hij noch winnen, noch de leiding hebben. Dus zal hij iets doen wat hij kan doen, om het spel te winnen, en het spel te beheersen.

Dat is alles wat het is.

De sociopaat beseft waarschijnlijk niet eens welke impact dit op u heeft. https://dating-adviezen.winkel.net Hij denkt immers helemaal niet aan uw behoeften, en dat geldt zowel voor goede als slechte dingen. Hij denkt, zoals altijd, aan zichzelf, niet aan jou, je welzijn of je behoeften.

Het is allemaal maar een sport. Een stom, hersenloos spel. DatinglinksDat de rest van je leven kan doorgaan als je het toelaat.

Is het niet tijd om vooruit te komen? Om op te houden het stomme spel te spelen met de sociopaat, die eeuwig kan spelen. Als je hem zijn gang laat gaan. De sociopaat voelt niet buitensporig veel, maar hij voelt wel voldoening van

Misschien is het nu tijd om te stoppen met meedoen aan het spel. Om het spel te beëindigen. Stop met meedoen. Het is nu tijd om je op jou te concentreren. Op jouw behoeften en jouw welzijn. Immers, toen je met de sociopaat, zo veel van uw tijd en vitaliteit werd verspild, het verdedigen van je zelf, en het spelen van zinloze mind video games, niemand was het verzorgen van goede zorg voor uw behoeften.

Eindeloze stress en oneindig drama. Dat is de relatie met de sociopaat. Er komt een tijd, wanneer het enige wat je kunt doen, is het instellen van geen contact regels, volharden in hen, en zich concentreren op jezelf, en van jezelf houden en het creëren van je eigen mooie wereld. Een wereld waarin er niet constant iemand is die je aan de kant probeert te rukken.

Je verdient zo aanzienlijk beter 🙂 .

Copyright datingasociopath.com 2013